داروخانه آنلاین

داروخانه آنلاین بلاگی برای معرفی محصولات دارویی و روش های درمان مسائل پوست و مو در حیطه تخصص داروسازان است

داروخانه آنلاین

داروخانه آنلاین بلاگی برای معرفی محصولات دارویی و روش های درمان مسائل پوست و مو در حیطه تخصص داروسازان است

درمان لک پوست

لک های روی پوست صورت، به دلایل مختلفی به وجود می آیند. بسیاری از عوامل در به وجود آمدن لک ها مؤثر هستند. برای درمان لک پوست ابتدا باید اصلاعاتی در خصوص لک و عوامل به وجود آورندۀ آن بدست آورد و سپس می توان به روش درمان لک صورت پرداخت. عواملی مثل مانندن زیر نور آفتاب، حاملگی و بارداری، کار کردن نامنظم و نادرست غدّه تیروئید، ، مصرف داروهای ضدبارداری، تغذیۀ بد و نادرست، تغییرات هورمونی جوش زدن باعث به وجود آمدن لک های پوستی می شوند. در این میان دوران بارداری بیشترین تغییرات هرمونی را در بدن زنان به وجود آورده و باعث به وجود آمدن جوش و لک های پوستی در بسیاری از بانوان می شود که به آن لک حاملگی یا ملاسما هم گفته می شود. داروخانه اینترنتی می تواند اطلاعات بسیار خوب و جامعی در خصوص انواع لک، علل به وجود آورندۀ آن و روش های درمان انواع لک های پوستی در اختیار شما قرار دهد. علاوه بر این، دکترهای داروساز در داروخانه اینترنتی می توانند مشورت و راهنمائی های خوبی در مورد لک های معمولی و ملاسما به شما بدهند. درمان لک های باقیمانده از دوران بارداری یا ملاسما، بسیار دشوار است به این دلیل که در دوران بارداری و شیردهی بسیاری از داروهای درمان جوش و لک می توانند از طریق پوست جذب بدن مادر شده و به جنین آسیب برسانند، در نتیجه نمی توان از هر محصول ضدجوش و ضدلک برای درمان این مشکلات استفاده نمود. پس برای درمان لک های باقیمانده از دوران بارداری باید حتماً با پزشک متخصص پوست مشورت نموده و از مصرف خودسرانۀ داروها و درمان های ضدلک حتماً پرهیز کنید. علاوه بر این می توانید با دکترهای داروساز در داروخانه  آنلاین مشورت نمائید.

در ابتدا به طور خلاصه دلیل به وجود آمدن لک های صورت را توضیح داده و سپس به درمان لک حاملگی می پردازیم. لک صورت در اثر بر هم خوردن تعادل رنگدانه های ملانین که توسط سلول های ملانوسیت در زیر پوست تولید می شود، به وجود می آیند. این رنگدانه های عامل به وجود آمدن رنگ پوست در انسان می باشند. البته رنگدانه های هموگلوبین، کاروتنوئید هم در به وجود آمدن رنگ پوست مؤثر هستند اما تأثیر اصلی در لک های پوستی و رنگ پوست رنگدانه ملانین است. رنگدانه هموگلوبین به رنگ قرمز بوده و در عروق بدن وجود دارد. رنگدانه کاروتنوئید هم یک رنگدانه زرد رنگ است. با توزیع نامتناسب رنگدانه ملانین در زیر پوست، لک های پوستی بر روی صورت ظاهر می شوند. در دوران بارداری تعادل هرمونی بدن زنان بر هم خورده و در نتیجه در عملکرد سلول های ملانوسیت اختلال به وجود آمده و لک های پوستی به وجود می آیند. لازم به ذکر است آمار و اطلاعات موجود و مطالعات انجام شده بر روی زنان، نشانگر این هستند که در مدت ده روز انتهای عادت ماهیانه بانوان، احتمال به وجود آمدن جوش و لک های حاملگی بر روی صورت زنان 25 درصد افزایش می ­یابد. علاوه بر این، در دورۀ سه ماه ابتدایی بارداری و سه ماه پس از زایمان، جوش زدن و به وجود آمدن لک های پوستی در بانوان بسیار افزایش می­یابد. که همه این­ها به دلیل بر هم خوردن تعادلات هرمونی در بدن زنان است. البته ذکر این نکته هم الزامی است که، لک حاملگی یا ملاسما تنها در زنان باردار به وجود نمی آید و مردان و زنانی که باردار نیستند هم ممکن است دچار این نوع لک های پوستی بر روی صورت خود بشوند اما از آنجایی که در اکثر مواقع لک های حاملگی یا همان ملاسما در زنان باردار به وجود می آید به این نام شناخته شده است. علاوه بر دوران بارداری، مصرف قرص های ضدبارداری نیز به دلیل بر هم زدن تعادل هرمونی در بدن زنان می تواند باعث به وجود آمدن لک صورت شود که در عکس زیر نمونه ای از این لک ها را می توانید مشاهده نمائید.



این لک ها معمولاً همراه با جوش هایی در صورت به وجود می آیند و به همین دلیل با استفاده از شوینده ها و پاک کننده های مناسب برای پوست خود همراه با کرم لایه بردار و کرم ضدلک خوب می توان به نتیجه مطلوب و مورد نظر رسید. از آنجایی که برای دوران بارداری بسیاری از محصولات ضدلک و ضدجوش مانند هیدروکینون، ترتینوین و اسید لاکتیک و سالیسیلیک اسید را نمی توان استفاده نمود، پکیج درمانی مخصوصی برای درمان لک صورت برای شما معرفی می نمائیم. به یاد داشته باشید که درمان لک های معمولی صورت با درمان لک های به جا مانده از دوران بارداری متفاوت بوده و در دروان بارداری و شیردهی تنها می توان از محصولات لایه بردار و ضدلک به خصوصی استفاده نمود. این روش درمان 5 مرحله دارد که در زیر به توضیح آن ها می پردازیم.

1) ژل شوینده و پاک کننده:

برای پوست های دارای جوش که معمولاً معمولی یا چرب هستند، ژل های شوینده ای توصیه می شوند که مخصوص فاقد چربی و مواد صابونی بوده و مخصوص پوست های معمولی و چرب باشند. به این دلیل که در صورت وجود این مواد در ژل شوینده و پاک کننده، احتمال به وجود آمدن جوش زیر پوست افزایش می یابد و درمان پوست با مشکل مواجه می شود. این ژل ها، با از بین بردن چربی های ترشح شده در زیر پوست و از بین رفتن باکتری ها و رادیکال های آزاد زیر پوست شده و علاوه بر این در تنظیم میزان pH پوست صورت تأثیر به سزایی داشته و از طرفی هم باعث افزایش رطوبت زیر پوست می شود و از خشکی آن جلوگیری می کند. ذکر این نکته لازم است که استفاده از صابون ها به دلیل خشک کردن و ایجاد حساسیت و خارش پوست توصیه نمی شود، به این دلیل که محلول های لایه بردار و کرم های ضدلک خود باعث خشکی پوست شما می شوند و از این رو توصیه می شود که از ژل های پاک کننده به جای صابون استفاده کنید تا خشکی پوست شما را کاهش دهند. این ژل ها برای پاک کردن مواد آرایشی، آلودگی ها و رادیکال های آزاد از روی پوست شما بسیار مؤثر و مفید هستند.

2) ماسک لایه بردار و روشن کننده کدلی
ماسک لایه بردار کدلی دارای دو نوع خاک رس در ترکیبات خود است که باعث به وجود آمدن خاصیت پاک کنندگی فوق العاده قوی در این ماسک شده و جذب کنندۀ بسیار خوبی برای چربی های زیر پوست می باشد. این ماسک دارای خاصیت لایه برداری بوده و باعث از بین رفتن سلول های مرده سطح پوست شده و با تحریک سلول های زیر پوست، کلاژن سازی پوست را افزایش می دهد.  در نتیجه، ماسک لایه بردار کدلی به سلول سازی پوست شما کمک کرده و موجب می شود، سلول های تازه و جوان جای سلول های لک صورت را بگیرند و علاوه بر این کمک شایانی به درمان لک های دوران بارداری یا ملاسما می کند. این ماسک را باید با نظر پزشک و حداکثر دو بار در هفته استفاده نموده و پس از ده دقیقه پوست خود را به آرامی با آب ولرم بشوئید.

3) کرم ضدلک مخصوص دوران بارداری
کرم های ضدلک مخصوص لک های باقیمانده از دوران بارداری اکثراً حاوی ترکیبات ضد لک قوی هستند که علاوه بر خاصیت درمان لک در اثر جذب شدن توسط بدن مادر به جنین یا نوزاد آسیبی نمی رسانند و در نتیجه مادران می توانند در دوران بارداری و شیردهی به راحتی از آن ها استفاده نمایند. این کرم ها، معمولاً دارای Ascorbic Acid دو درصد هستند که ترشح آنزیم تیروزیناز را در زیر پوست کنترل می کنند. آنزیم تیروزیناز مسئول عملکرد سلول های ملانوسیتی زیر پوست است و با کنترل این آنزیم، فعالیت سلول های ملانوسیت برای تولید رنگدانه های ملانین در ناحیه مصرف کرم ضدلک کم شده و در نتیجه میزان رنگدانه های ملانین در محل مصرف کرم ضدک کاهش یافته و لک از بین می رود. این موضوع را مدنظر داشته باشید که داروخانه اینترنتی می تواند بهترین محصولات ضدلک را با بهترین قیمت ها و تحویل سریع و رایگان در اختیار شما قرار دهد.

4) کرم های مرطوب کننده مخصوص پوست های چرب :

پس از شستشو، لایه برداری و درمان لک صورت، در مرحله بعد لازم است که پوست رطوبت دهی شود تا رطوبت از دست رفته از پوست در اثر لایه برداری و درمان لک به پوست شما بازگردد. از طرفی با توجه به اینکه معمولاً لک های دوران بارداری همراه با جوش های پوستی هستند در نتیجه اکثراً توصیه می شود از کرم های مرطوب کننده مخصوص پوست های چرب برای مرطوب کردن پوست تان استفاده نمائید. این کرم ها فاقد چربی و مواد صابونی بوده و باعث شادابی، طراوت و جوانی پوست شما می شوند. می توانید با مراجعه حضوری به داروخانه یا از طریق مراجعه به وب سایت داروخانه آنلاین بهترین کرم های مرطوب کننده مخصوص پوست های چرب را تهیه کرده و مصرف نمائید.

5) کرم ضدآفتاب:

در درمان لک های صورت، استفاده از کرم های ضدآفتاب فاقد چربی با SPF 50 و +++PA الزامی است به این دلیل که پس از لایه برداری، پوست های جوان تازه به وجود آمده بسیار حساس و آسیب پذیر بوده و در صورت قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش آفتاب سوخته و در نتیجه تعادل رنگدانه های ملانین که کار آن ها محافظت از پوست در مقابل اشعه آفتاب است بر هم خورده و لک های بیشتری بر روی پوست شما به وجود می آید. علاوه بر این درمان این لک ها دشوارتر بوده و زمان بیشتری می برد به این دلیل که پوست، تازه لایه برداری شده و پوست اندازی کرده و حساس شده در نتیجه نمی توان از محلول های لایه بردار قوی بر روی آن استفاده نمود. پس لازم است از کرم ضدآفتابی استفاده کنید که در مقابل اشعه های ماوراء بنفش UVA و UVB کاملاً پوست شما را محافظت نماید. SPF نشان دهنده میزان مقاومت کرم ضدآفتاب در مقابل اشعه UVB است که عامل سوختن سطح پوست و برنزه شدن پوست است و PA نشان دهنده میزان مقاومت کرم ضدآفتاب در مقابل اشعه ماوراء بنفش UVA است که به لایه های زیرین پوست نفوذ کرده و اسیب رسانده و باعث چروک شدن، پیری، افتادگی پوست و لک های پوستی می شود. به همین دلیل کرم ضدآفتابی که انتخاب می کنید باید هم SPF 50 به بالا باشد و هم +++ PA داشته باشد که بالاترین میزان مقاومت در مقابل اشعۀ UVA است.

در انتها ذکر این نکته الزامی است که لک های باقیمانده از بارداری یا همان ملاسما می توانند بازگردند و حداقل مدت دوره درمان این لک ها 4 ماه است. در طول این دوره همواره باید کرم ضدآفتاب مصرف کنید و توصیه می شود حتی در صورتی که در خانه هستید نیز از کرم ضدآفتاب خود استفاده کنید به این دلیل که نور آفتاب از طریق پنجره ها به داخل خانه آمده و ممکن است به پوست شما آسیب برساند. در صورتی که بیرون از منزل هستید هم حتماً هر دو ساعت یک مرتبه مجدداً از کرم ضدآفتاب خود استفاده کنید و حتی الامکان با کلاه نقاب دار یا ایجاد سایه از برخورد مستقیم نور آفتاب با پوست خود جلوگیری نمائید. از استرس و کارهایی که باعث افزایش استرس تان می شود پرهیز کنید چون استرس باعث افزایش التهاب های پوستی و در نتیجه تشدید لک و جوش صورت می شود. از خوردن غذاهای تند و حساسیت برانگیز هم پرهیز نمائید. و در نهایت، در زمان شروع درمان لک پوست حتماً با پزشک متخصص یا داروساز در یک داروخانه آنلاین تماس گرفته و مشورت نمائید تا  در هنگام درمان لک پوست خود آسیبی به پوست تان وارد نشود و در سریع ترین زمان بهترین نتیجه را بتوانید بگیرید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.